English
Начало
Повече за нас
Какво предлагаме
Възможности за реклама
Как да се свържете с нас
ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БУЛГАРПЛОД ООД

Ние предлагаме

Богат избор от пресни преработени плодове и зеленчуци на нашето тържище в кв Слатина. Борсата предлага и богат избор от продукти на консервната промишленост за всички търговци на дребно и едро.

повече

 

Оживената търговска дейност се обслужва от офис на Централна Кооперативна Банка.

Ръководството на "Слатина-Булгарплод" ООД полага непрекъснати усилия за подобряване и усъвършенстване организацията на пазара.

Редица удобства на тържището предлагат няколко комплекса за хранене, обменно бюро, лекарски и стоматологичен кабинет.

Продаваните стоки се контролират от Българска Агенция по Безопасност на Храните, като непрекъснато се следи за съответствие със санитарните и хигиенни изисквания.

От края на 2002 година отвори врати модерен специализиран пазар на едро за птици, месо и риба, който е неразделна част от тържище "Слатина-Булгарплод" ООД. Проектът е финансиран от "Европейската банка за възстановяване и развитие".

Новите складови помещения имат обща площ от 6 604 кв.м. От тях 3 500 кв.м. са хладилни площи. Инфраструктурата на специализирания пазар е над 12 000 кв.м. Той отговаря на всички ветеринарно-санитарни и хигиенни условия за извършване на този вид търговия, както и на изискванията и стандартите на Европейския съюз. Средната големина на складовете е 136 кв.м. Всеки склад разполага с 3 броя универсални хладилни камери с обща площ 67 кв.м. и обем 190 куб.м. Освен това са осигурени офис-помещения на вторият етаж на склада, офис на касиера и санитарни помещения.

"Слатина-Булгарплод" ООД  е член на Световният съюз на тържищата със седалище град Хага, Кралство Холандия.

 

 

2008-2013 © Слатина-Булгарплод ООД ...................................................................................................................... Уеб дизайн

All Rights Reserved