English
Начало
Повече за нас
Какво предлагаме
Възможности за реклама
Как да се свържете с нас
ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БУЛГАРПЛОД ООД

Ние предлагаме

Богат избор от пресни преработени плодове и зеленчуци на нашето тържище в кв Слатина. Борсата предлага и богат избор от продукти на консервната промишленост за всички търговци на дребно и едро.

повече

Тържище "Слатина-Булгарплод" ООД се намира в източната част на столичния град, в непосредствена близост до летище София и входно-изходните магистрали водещи към Северна и Южна България. Пазарът на едро е организиран през 1991 година. До месец декември 2007 г. собственик е общината на град София. Впоследствие е приватизирано, като собственик на 100 % от акциите става Консорциум "Слатина-Булгарплод" ООД.

Тържището се развива и специализира в търговията с пресни и преработени плодове и зеленчуци, птици, месо, риба и други основни хранителни стоки.

Богатото разнообразие на предлаганите пресни плодове и зеленчуци включва, както родното българско производство, така и доставки от различни краища на света – Южна и Северна Америка, Европа, Африка, Азия.

Тържището е най-голямото по рода си не само в България, но и на целия Балкански полуостров.

Върху обща площ от над 300 000 кв.м., от които 10 000 кв.м. са хладилни площи, са настанени повече от 300 фирми. Годишната реализация на стоки надвишава 270 000 тона. Обслужваното население е над 2 000 000 души. Тържището е основен дистрибутивен център за пресни плодове и зеленчуци за столицата и за част от Северозападна и Югозападна България.

Тържище "Слатина-Булгарплод" ООД разполага с просторни площадки за товарене и разтоварване на стоки. На неговата територия са разположени паркинги за различни видове автомобили, aвтосервиз, бензиностанция и железопътна линия, която достига до сърцевината на пазара. Изграден е и нов 60 тонен автоматизиран електронен кантар със Сертификат за съответствие. На територията функционира и бюро на Агенция "Митници".

повече

 

 

2008-2013 © Слатина-Булгарплод ООД ...................................................................................................................... Уеб дизайн

All Rights Reserved